DOCUconcept
info@docuconcept.nl info@docuconcept.nl 088 - 374 93 00 088 - 374 93 00 Menu Sluiten
Pagina's
Offerteaanvraag

Aangetekend Mailen

Vroeger zond je belangrijke stukken aangetekend via de post, maar die tijd is (gelukkig) voorbij. Met Aangetekend Mailen verstuur je jouw documenten namelijk gewoon digitaal. Na verzending ontvang je een ontvangstbevestiging die ook direct rechtsgeldig is.

Efficiënt, veilig en rechtsgeldig

Documenten printen, ondertekenen en naar het postkantoor brengen zijn tijdrovende handelingen. Met Aangetekend Mailen verstuur je belangrijke documenten aangetekend met één druk op de knop. En dat scheelt jou weer tijd en geld. 

Het veilig versturen van belangrijke documenten is een grote verantwoordelijkheid, zeker nu datalekken steeds strenger worden bestraft. Dat Aangetekend Mailen deze verantwoordelijkheid serieus neemt, blijkt uit het ISO27001-certificaat. Daarnaast wordt alle data in Nederland opgeslagen en ondergaan ze meerdere keren per jaar een pentest.

Het werken met Aangetekend Mailen biedt jou juridische zekerheid conform EU-verordening eIDAS. Als onafhankelijke derde leggen zij vast wie, wat, op welk moment, met wie communiceert. Belangrijk, vooral bij correspondentie rondom een conflict. Door de ontvangst en acceptatie te registeren, kun jij altijd aantonen dat jij er alles aan hebt gedaan om een document ter kennisgeving aan te bieden.

Weten welke impact Aangetekend Mailen kan hebben?

Wij informeren je graag over de mogelijkheden en voordelen welke Aangetekend Mailen te bieden heeft. Neem contact met ons op of vraag direct een demonstratie bij ons aan.

contact opnemen Demo aanvraag
Terug naar overzicht
Toegepast bij de volgende branches
Alle branches
Contact opnemen Hulp op afstand