DOCUconcept
info@docuconcept.nl info@docuconcept.nl 088 - 374 93 00 088 - 374 93 00 Menu Sluiten
Pagina's
Offerteaanvraag

Services & support

Naast een complete lijn producten en oplossingen bieden wij ook een uitgebreid servicepakket, diverse supportmogelijkheden en consultancy. We beschikken over een professionele serviceorganisatie met landelijke dekking, die ervoor zorgt dat alles gedurende de looptijd van jouw (service)overeenkomst naar tevredenheid blijft functioneren. Jij hebt nergens omkijken naar en wordt volledig ontzorgd. Ideaal!

Een groot team van ervaren en gecertificeerde service engineers en specialisten staat voor jou klaar om een optimale service en support te bieden. Denk aan de installatie van nieuwe apparatuur, het implementeren van diverse oplossingen, onderhoud, het verhelpen van een storing, maar ook het geven van uitgebreide instructies aan (nieuwe) medewerkers. Hierbij kan service en onderhoud zelfs op afstand verleend worden en worden toners vanzelf geleverd via een geautomatiseerd servicemanagement systeem.

Consultancy

Je kunt bij ons ook terecht voor consultancy op het gebied van al je print- en documentsolutions vraagstukken. Denk hierbij aan een uitvoerige analyse van je huidige print- en/of documentenomgeving, waarbij wij onder andere aantallen, kosten, beveiligingslekken en eventuele pijnpunten in kaart brengen. Het uitvoeren van diverse document of AVG-assessments behoort ook tot de mogelijkheden, om zo bepaalde processen goed in kaart te kunnen brengen ten behoeve van een gedegen advies.

Meer weten over onze services & support?

DOCUconcept staat klaar om jou op alle vlakken van dienst te zijn. Heb je een vraag of wens je ondersteuning op welk gebied dan ook, neem contact met ons op en wij helpen je graag.

Contact opnemen

Contact opnemen Hulp op afstand