DOCUconcept
info@docuconcept.nl info@docuconcept.nl 088 - 374 93 00 088 - 374 93 00 Menu Sluiten
Pagina's
Offerteaanvraag

Follow-me & security

Een follow-me & security oplossing is bijna een must voor iedere organisatie. Deze oplossing zorgt er niet alleen voor dat je elke printopdracht op elk willekeurig moment en op elke willekeurige printer en/of multifunctional kunt ophalen, maar biedt gebruikers daarnaast ook een prettige en efficiëntere bediening van het apparaat. Voor een IT-afdeling zorgt het bovendien voor eenvoudiger beheer van apparatuur, gebruikers, queues, implementatie en onderhoud. En niet geheel onbelangrijk, een follow-me oplossing zorgt voor een hogere beveiliging van je printomgeving.

Wat is follow-me?

Maar wat is nou eigenlijk een follow-me oplossing? Met een ‘follow-me’ oplossing wordt je printopdracht pas vrijgegeven en afgedrukt nadat jij daarvoor via authenticatie toestemming hebt gegeven op de printer en/of multifunctional zelf. Dit gebeurt op basis van een inlogmethode (pincode, gebruikersnaam en wachtwoord, pasje en/of druppel/tag). Daarnaast volgt de printopdracht jou, waardoor de printopdracht op elke willekeurige machine opgehaald kan worden.

Voordelen

  • Verlaging van de printkosten
  • Snellere en efficiëntere processen en bediening
  • Verhoging van document- en databeveiliging
  • Geheel AVG-proof printen
  • Eenvoudig en tijdbesparend beheer
  • Duurzamer werken en beter voor het milieu

Wij bieden meerdere follow-me oplossingen, waarvan we er hieronder een aantal toelichten.

MyQ

De follow-me oplossing van MyQ is ontworpen om verspilling en papier- en tonerkosten te verminderen, documentbeveiliging te verbeteren, tijd te besparen van systeem administrators en het printgedrag in de gehele organisatie te verbeteren. Het biedt beveiliging en documentworkflows voor kleine tot grote ondernemingen en de overheids- en onderwijssector.

Naast MyQ on-premise, waarbij MyQ op een printserver moet draaien, is er ook MyQ Roger; een multitenant SaaS-oplossing in de cloud voor printmanagement zonder printerserver.

PaperCut

PaperCut is een merkonafhankelijke printmanagement oplossing, waarmee bedrijven al hun print-, scan- en kopieergedrag kunnen bijhouden, verantwoorden, factureren, beveiligen en controleren. PaperCut is ontworpen om verspilling te verminderen, papier- en printkosten te verlagen, documentbeveiliging te verbeteren, tijd te besparen voor IT-beheerders en het printgedrag binnen de hele organisatie te verbeteren.

PaperCut is zeer schaalbaar en daardoor inzetbaar in organisaties van ieder formaat. Bovendien ondersteunt het bijna ieder merk printers en multifunctionals op de markt. Ook PaperCut heeft een on-premise (PaperCut MF) en cloud variant (PaperCut Hive).

Meer weten of een demonstratie?

Wij informeren en adviseren je graag over deze slimme document oplossing en kijken daarbij samen met jou welke oplossing het beste bij jouw organisatie past. Ook laten we je in een demonstratie graag zien hoe het werkt. Neem contact met ons op voor meer informatie.

contact opnemen Demo aanvraag
Terug naar overzicht
Contact opnemen Hulp op afstand