DOCUconcept
info@docuconcept.nl info@docuconcept.nl 088 - 374 93 00 088 - 374 93 00 Menu Sluiten
Pagina's
Offerteaanvraag

Persoonlijk, transparant, deskundig en betrouwbaar. Kernwaarden die ons als bedrijf en als team omschrijven. Al meer dan 25 jaar adviseren wij kleine en middelgrote bedrijven, stichtingen en semioverheidsinstellingen over innovatieve print-, scan- en document management oplossingen. Hierbij kijken we verder dan verkoop alleen. Het gaat ons namelijk niet om het verkopen van de apparatuur en/of oplossingen, maar om het bieden van toegevoegde waarde voor jou als klant en het creëren van een optimale documentenstroom in jouw organisatie.

Onze werkwijze

Ons doel is een functioneel slimmer ingerichte en aangename (digitale) werkomgeving te bieden aan jou en je collega’s. Dit doen we aan de hand van een transparant 5-stappenplan waarin we jullie van A tot Z meenemen:

Stap 1.  Analyseren van de huidige documentstromen
Stap 2.  Adviseren van de passende totaaloplossing
Stap 3.  Implementeren van de totaaloplossing
Stap 4.  Optimaliseren o.b.v. kwaliteit, efficiency en MVO
Stap 5.  Beheer en onderhoud gedurende de gehele looptijd

Kortom: wij zorgen ervoor dat jouw hele team volledig ontzorgd (digitaal) kan werken. Anytime, anywhere.

KYOCERA Dedicated Business Partner

Wij willen niet de grootste zijn, maar wel de beste. Onze kwaliteit wordt ondersteund door het innovatieve en slagvaardige KYOCERA, een speler van wereldformaat. Als KYOCERA Dedicated Business Partner beschikken wij over een professionele serviceorganisatie met landelijke dekking. Daarnaast bieden we ook verschillende flexibele service- en onderhoud overeenkomsten en financieringsmogelijkheden. Voor ons niet meer dan vanzelfsprekend.

Thuis in diverse branches

Ben je werkzaam in de accountancy, advocatuur of bijvoorbeeld de zorg? Het maakt ons niet uit, want wij hebben ervaring in uiteenlopende branches en begrijpen tegen welke uitdagingen jullie aanlopen. Elke organisatie heeft te maken met wet- en regelgeving, veranderende economische situaties en technologische ontwikkelingen. Door onze jarenlange specifieke branchekennis en ervaringen, kunnen wij je perfect ondersteunen bij het optimaliseren van jouw documentstromen. Klik hiernaast onder ‘Snel naar’ op Branches voor branchespecifieke informatie en onze oplossingen daarbij of neem direct contact met ons op.

Contact opnemen

 

Contact opnemen Hulp op afstand