DOCUconcept
info@docuconcept.nl info@docuconcept.nl 088 - 374 93 00 088 - 374 93 00 Menu Sluiten
Pagina's
Offerteaanvraag

Scannen naar: dé basis voor een optimale digitale bedrijfsvoering

Papier op de scanner leggen, het scanprogramma starten, scannen naar e-mail of map, openen van het bestand op de werkplek, hernoemen, handmatig opslaan op de juiste locatie, document koppelen aan het juiste dossier binnen één of meerdere software applicaties… Is dit de werkwijze binnen jouw organisatie? Zonde, want dit kan echt veel sneller en makkelijker!

Scannen naar

Met ‘Scannen naar’ van DOCUconcept zijn al deze handelingen voorgoed verleden tijd. De multifunctionele printer waarop de papieren documenten gescand worden, heeft met deze oplossing een directe verbinding met alle (gewenste) software applicaties. Met slechts een paar handelingen bij de multifunctionele printer, komen jouw documenten direct op de gewenste plaats terecht. Snel én veilig.

Digitale documenten

Steeds vaker worden documenten digitaal aangeboden via e-mail of andere kanalen. Deze documenten hoeven dus niet meer gedigitaliseerd te worden, maar wel gearchiveerd op één of meerdere locaties. Met onze DesktopConnect oplossing kun je dit eenvoudig vanaf je werkplek doen. Net als bij het scannen importeer je op eenzelfde uniforme wijze het digitale document snel en rechtstreeks in de gewenste softwareapplicatie.

Standaard koppelingen en maatwerk

DOCUconcept is specialist in het ontwikkelen en implementeren van koppelingen ten behoeve van uiteenlopende applicaties. Naast de bestaande standaard koppelingen, kunnen wij ook maatwerk koppelingen realiseren met vrijwel alle applicaties. Zodoende wordt het aanbod standaard koppelingen continu uitgebreid. Staat de applicatie van jouw keuze er niet tussen, neem dan gewoon even contact met ons op.

Bekijk koppelingen

Kortom, rechtstreeks scannen naar een bedrijfsapplicatie is onmisbaar voor iedereen die geordend wil werken. Het zorgt voor een effectieve digitalisering van alle documentstromen, waardoor jij efficiënt digitaal kunt archiveren en documenten snel en eenvoudig terugvindt.

Meer weten over ’Scannen naar’?

Benieuwd of ’Scannen naar’ ook voor jouw organisatie werkt? Wij denken graag met je mee. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.

contact opnemen Demo aanvraag
Terug naar overzicht
Contact opnemen Hulp op afstand