DOCUconcept
info@docuconcept.nl info@docuconcept.nl 088 - 374 93 00 088 - 374 93 00 Menu Sluiten
Pagina's
Offerteaanvraag

Advocatuur

Documenten en dossiers vormen het hart van de advocatuur, maar het beheren van deze verschillende documenten en dossiers kost tijd, inzet en geduld. Tijdens een eerste kennismaking met onze klanten blijkt vaak dat papieren documentatie nog niet efficiënt gescand en opgeslagen wordt. Dossiers en overige informatie worden niet doorgezet naar een geschikte DMS, maar belanden vaak in een van de vele mappen. Bovendien gaat ook het printen niet overal even veilig; privacygevoelige prints blijven achter op de printer en machines zijn niet afdoende beveiligd.

Digitalisering en automatisering binnen advocatuur

Herkenbaar? Zonde! Want stel je eens voor wat een gemak en tijdwinst het jou en je collega’s oplevert als je met slechts één druk op de knop documenten en dossiers kunt verwerken. Klinkt goed toch?

Door documenten te digitaliseren en processen te automatiseren, zijn documenten eenvoudig en snel te vinden, te volgen, goed te keuren en uiteindelijk te archiveren. Maar dat niet alleen. De huidige maatschappij zorgt er ook voor dat werken op afstand (thuiswerken) en online samenwerking tussen collega’s onmisbaar zijn geworden voor de continuïteit en dienstverlening aan cliënten. Wij geloven dan ook dat digitalisatie en (proces)automatisering een must do is voor ieder advocatenkantoor.

Kies voor slimme print- en document oplossingen van DOCUconcept

DOCUconcept denkt graag met je mee over passende print- en document oplossingen voor jouw advocatenkantoor. Hierbij gaan we verder dan alleen het leveren van printers en multifunctionals: wij bieden een totaaloplossing.

Samen met jou bespreken we waar jij en je collega’s tegenaan lopen. We analyseren de huidige documentenstroom op basis van onze Quickscan en brengen in kaart waar de pijnpunten liggen. Op basis hiervan geven we passend advies over geschikte print- en document oplossingen. Altijd eerlijk, transparant en precies afgestemd op jouw wensen. En uiteraard áltijd met de privacy van jullie cliënten in ons achterhoofd.

Bekijk hieronder onze branchespecifieke oplossingen of neem direct contact op.

contact opnemen Quickscan aanvragen
Terug naar overzicht
Contact opnemen Hulp op afstand