DOCUconcept
info@docuconcept.nl info@docuconcept.nl 088 - 374 93 00 088 - 374 93 00 Menu Sluiten
Pagina's
Offerteaanvraag

Print Management

Print Management biedt oplossingen voor het beheer van printers, multifunctionals, printqueues, gebruikers en aanverwante processen. Het zorgt ervoor dat je efficiënter, veiliger en kostenbesparend je printomgeving in kan richten. Wij richten ons hierbij op vier deelgebieden:

Veiligheid

Het doel van gegevensbeveiliging is (persoons)gegevens te beschermen tegen bedreigingen, zoals het lekken van gegevens uit multifunctionals en printers, wijziging van gegevens en DDoS-aanvallen op multifunctionals en printers. Daarnaast moet worden gezorgd voor de handhaving van de drie beveiligingskenmerken van gegevens: vertrouwelijkheid, integriteit en beschikbaarheid.

Beveiligd printen, data encryptie en follow-me functionaliteiten zijn oplossingen die DOCUconcept kan inzetten en inrichten. Zo weet je zeker dat alleen bevoegde personen toegang hebben tot documenten en het printen ervan.

Authenticatie

Door authenticatie wordt gecontroleerd of een gebruiker bij een apparaat of applicatie ook echt is wie hij beweert te zijn. Printen, kopiëren en scannen begint pas nadat de gebruiker is ingelogd op een machine. Authenticatie kan hierbij plaatsvinden door middel van verschillende methoden die aansluiten op jouw veiligheidseisen. Wij bieden diverse oplossingen voor authenticatie, zoals follow-me & security, dat we hieronder al even kort toelichten.

Follow-me & security

Geen onnodige printjes, papierverspilling, inefficiënte processen en hoge printkosten meer. Met een follow-me & security oplossing is dit verleden tijd. Op ieder gewenst moment en op elke willekeurige printer of multifunctional kan de printopdracht afgehaald worden, nadat je deze zelf vrijgegeven hebt na het inloggen. Bekijk onze follow-me & security pagina voor meer informatie.

Output management

Optimale, efficiënte output. Output management oplossingen controleren en beheren de distributie van al jouw printoutput, zodat deze betrouwbaar en consistent volgens de bedrijfsvoorschriften wordt afgehandeld. Het resultaat: een verbeterde beveiliging, beperking van kosten, optimalisatie van werkprocessen en een efficiënte werkomgeving.

Mobile

Het begrip Bring Your Own Device (BYOD) is niet meer weg te denken binnen organisaties en de daarbij horende IT-omgeving. Steeds meer mensen willen met hun eigen mobile smartphone en/of tablet werken, en dus ook (draadloos) printen.

Natuurlijk wil je geen veiligheidsrisico’s voor je interne netwerk, multifunctionals of documenten lopen, dat begrijpen wij als geen ander. DOCUconcept biedt daarvoor dan ook diverse oplossingen, waarmee jij overal kunt profiteren van de afdruk- en scanmogelijkheden van de hedendaagse mobiele- en cloudtechnologie. Snel, makkelijk én uiteraard veilig.

Meer weten over de print management oplossingen van DOCUconcept?

DOCUconcept biedt meer print management oplossingen dan we hier laten zien. Wil je meer weten? Neem dan contact met ons op. Ook behoort een demonstratie tot de mogelijkheden.

contact opnemen Demo aanvraag
Terug naar overzicht
Contact opnemen Hulp op afstand