DOCUconcept
info@docuconcept.nl info@docuconcept.nl 088 - 374 93 00 088 - 374 93 00 Menu Sluiten
Pagina's
Offerteaanvraag

Presentatie oplossingen

Een visitekaartje voor jouw organisatie: onze betaalbare narrowcasting software op digitale presentatieschermen. Onze presentatie oplossingen bieden jou de mogelijkheid om je doelgroep binnen enkele minuten interactief te bereiken. Op meerdere plaatsen en/of meerdere momenten.

Info van de Zaak

Met Info van de Zaak bieden wij een zeer eenvoudig en uiterst  betaalbaar plug & play narrowcasting-systeem, waarmee je binnen no time je eigen presentaties laat zien. Sluit je infobox aan, creëer presentaties en toon deze direct op een scherm: makkelijker kunnen we het niet maken!

Met Info van de Zaak is het beheren van informatie op tv’s en/of presentatieschermen binnen jouw organisatie voortaan simpel. Volledig in je eigen huisstijl en met een professionele uitstraling. Maak eenvoudig een presentatie, beheer de dia’s online en werk alle actieve schermen bij met slechts 1 druk op de knop! 

Meer weten over onze presentatie oplossingen?

Naast Info van de Zaak leveren wij diverse geschikte digital signage presentatieschermen die 24/7 kunnen opereren. Dus ben jij op zoek naar een betaalbare en efficiënte narrowcasting oplossing, inclusief eventuele presentatieschermen, neem dan contact met ons op. Uiteraard kunnen wij je vooraf ook demonstreren hoe Info van de Zaak werkt, dan weet je pas echt waar het om gaat. 

contact opnemen Demo aanvraag
Contact opnemen Hulp op afstand