DOCUconcept
info@docuconcept.nl info@docuconcept.nl 088 - 374 93 00 088 - 374 93 00 Menu Sluiten
Pagina's
Offerteaanvraag

Presentatie oplossingen

Een visitekaartje voor jouw organisatie: onze presentatie oplossingen zoals bijvoorbeeld betaalbare narrowcasting software op presentatieschermen. Onze presentatie oplossingen bieden jou de mogelijkheid om je doelgroep binnen enkele minuten interactief te bereiken. Op meerdere plaatsen en/of meerdere momenten.

Narrowcasting ‘Info van de Zaak’

Met Info van de Zaak bieden wij een zeer eenvoudig en uiterst betaalbaar plug & play narrowcasting-systeem, waarmee je binnen no time je eigen presentaties laat zien. Sluit je Infobox aan, creëer presentaties en toon deze direct op een scherm: makkelijker kunnen we het niet maken!

Met Info van de Zaak is het beheren van informatie op tv’s en/of presentatieschermen binnen jouw organisatie voortaan simpel. Volledig in je eigen huisstijl en met een professionele uitstraling. Maak eenvoudig een presentatie, beheer de dia’s online en werk alle actieve schermen bij met slechts 1 druk op de knop! 

Digital Signage schermen, interactieve touchscreens en nog meer

Presentatieschermen welke wij o.a. leveren die geschikt zijn om 18/7 of zelfs 24/7 te draaien worden ook wel Digital Signage schermen genoemd. Deze schermen hebben een langere levensduur en zijn bij uitstek geschikt om presentaties op weer te geven, eventueel middels onze narrowcasting oplossing Info van de Zaak. Ze zijn inzetbaar voor diverse doeleinden zoals bij een entree, of in vergaderruimtes, waarbij wij tevens draadloze presentatie- en audio- en videoconferencing oplossingen kunnen leveren.

Daarnaast bieden wij voor elke situatie een passende touchscreen oplossing, om zo op een innovatieve en interactieve manier te kunnen communiceren, presenteren en informatie te delen. Dit kan zijn voor zowel de zakelijke markt als voor in het onderwijs. Ontdek samen met ons de toekomst van interactie!

Meer weten over onze presentatie oplossingen?

Ben jij op zoek naar een betaalbare en efficiënte narrowcasting oplossing of één van de andere presentatie oplossingen, neem dan contact met ons op. Uiteraard kunnen wij je vooraf op een aantal vlakken ook demonstreren hoe een oplossing werkt, dan weet je pas echt waar het om gaat.

contact opnemen Demo aanvraag
Contact opnemen Hulp op afstand