DOCUconcept
info@docuconcept.nl info@docuconcept.nl 088 - 374 93 00 088 - 374 93 00 Menu Sluiten
Pagina's
Offerteaanvraag

REDDY Keukens / MHK Nederland

In 2010 werd de allereerste REDDY-vestiging in Nederland geopend en met succes. Door de groeiende populariteit onder ‘smart shoppers’ is REDDY uitgegroeid tot Europa’s grootste keukenformule en is de naam niet meer weg te denken uit de Nederlandse retailbranche. MHK Nederland ondersteund ondernemers van REDDY Keukens in de keukenbranche met een uitgebreid dienstenpakket, zodat zij succesvol kunnen ondernemen.

Naast print- en document-, nu ook presentatie oplossingen

DOCUconcept werkt al een ruim aantal jaren voor MHK Nederland en voorziet alle REDDY Keukens vestigingen voor diverse oplossingen uit het portfolio. Zo maken de REDDY Keukens vestigingen al jaren gebruik van het REDDY IT & Printing concept van DOCUconcept en is elke vestiging uitgevoerd met een narrowcasting oplossing voor de presentatie schermen in de showrooms. Daar is nu inmiddels voor alle 19 vestigingen ook een volwaardige touchscreen oplossing aan toegevoegd. Op het grote touchscreen wordt de REDDY Werkbladen Configurator applicatie getoond en kan met het gehele assortiment aan werkbladen t.b.v. de keukens interactief presenteren aan de klant.

Bekijk hieronder de gehele video om te zien wat de kracht is van deze touchscreen oplossing i.c.m. een QR-code scanner.

Terug naar overzicht
REDDY Keukens / MHK Nederland REDDY Keukens / MHK Nederland Koen Daandels

" DOCUconcept heeft laten zien dat 't flexibel is. Op 't moment dat het de ondernemer past, werden werkzaamheden uitgevoerd."

Contact opnemen Hulp op afstand