DOCUconcept
info@docuconcept.nl info@docuconcept.nl 088 - 374 93 00 088 - 374 93 00 Menu Sluiten
Pagina's
Offerteaanvraag

Document beveiliging

In ‘onze’ branches is document beveiliging een hot item. Als je dagelijks werkt met privacygevoelige informatie wil je natuurlijk niet dat dit op straat komt te liggen. Met de document beveiliging oplossingen van DOCUconcept weet je zeker dat dát nooit gebeurt!

Aangetekend Mailen

Vroeger zond je belangrijke stukken aangetekend via de post, maar die tijd is (gelukkig) voorbij. Met Aangetekend Mailen verstuur je jouw documenten namelijk gewoon digitaal. Na verzending ontvang je een ontvangstbevestiging die ook direct rechtsgeldig is.

Efficiënt, veilig en rechtsgeldig
Documenten printen, ondertekenen en naar het postkantoor brengen zijn tijdrovende handelingen. Met Aangetekend Mailen verstuur je belangrijke documenten aangetekend met één druk op de knop. En dat scheelt jou weer tijd en geld. 

Het veilig versturen van belangrijke documenten is een grote verantwoordelijkheid, zeker nu datalekken steeds strenger worden bestraft. Dat Aangetekend Mailen deze verantwoordelijkheid serieus neemt, blijkt uit het ISO27001-certificaat. Daarnaast wordt alle data in Nederland opgeslagen en ondergaan ze meerdere keren per jaar een pentest.

eIDAS verordering
Het werken met Aangetekend Mailen biedt jou juridische zekerheid conform EU-verordening eIDAS. Als onafhankelijke derde leggen wij vast wie, wat, op welk moment, met wie communiceert. Belangrijk, vooral bij correspondentie rondom een conflict. Door de ontvangst en acceptatie te registeren, kun jij altijd aantonen dat jij er alles aan hebt gedaan om een document ter kennisgeving aan te bieden.

Grote bestanden veilig delen met Zivver

Wist je dat de meeste datalekken veroorzaakt worden door fouten gemaakt door werknemers zelf? In de meeste gevallen gaat het hier om een fout waarbij bestanden met de verkeerde mensen werden gedeeld. Met Zivver is dit onmogelijk. Deze beveiligingssoftware zorgt ervoor dat alle bestanden beveiligd zijn en document secure gedeeld kunnen worden. Onbevoegden hebben geen toegang.

En zeg nou zelf, daarnaast is het toch ook gewoon heel erg handig dat je met Zivver grote bestanden gewoon vanuit Outlook of Gmail kunt versturen? Vinden wij in ieder geval wel.

Meer weten over de document beveiliging van DOCUconcept?

Ben je geïnteresseerd in een van onze oplossingen en wil je wat meer informatie? Wij adviseren je graag op basis van een vrijblijvende demonstratie. Neem even contact met ons op voor een afspraak.

contact opnemen Demo aanvraag
Terug naar overzicht
Contact opnemen Hulp op afstand