DOCUconcept
info@docuconcept.nl info@docuconcept.nl 088 - 374 93 00 088 - 374 93 00 Menu Sluiten
Pagina's
Offerteaanvraag

Partners

Samen is niet alleen. In de afgelopen jaren hebben we een mooi netwerk opgebouwd van toegewijde partners waarmee we samenwerken. Zo kunnen we jou nog beter van dienst zijn. Dat dat loont, horen we geregeld terug van onze klanten. En dát is uiteindelijk waar we het voor doen.

Wij hechten als organisatie daarom veel waarde aan samenwerking. Samenwerking met jou als relatie, maar dus ook de samenwerking met onze partners. Hierdoor zijn we altijd volledig en in een vroeg stadium op de hoogte van alle innovaties, upgrades en technologisch ontwikkelingen. Doordat we gespecialiseerd zijn in uiteenlopende disciplines, beschikken we door deze samenwerking over veelzijdige resources. Hierdoor ondersteunen en versterken wij elkaar, om uiteindelijk jou als relatie een goede dienstverlening te kunnen bieden.

Partner Leadinfo

Leadinfo is dé leadgeneratie software die de bedrijven herkent die je website bezoeken en geeft ze weer via een overzichtelijk dashboard, zodat je direct contact op kan nemen met de meest waardevolle bezoekers van je website. Wij zijn partner van Leadinfo en kunnen daarmee ook jou helpen om meer leads te genereren via je website.

Meer informatie of partner worden?

Wil je meer informatie of wil je weten wat de mogelijkheden zijn om een eventuele samenwerking aan te gaan, neem dan contact met ons op.

contact opnemen

Contact opnemen Hulp op afstand