DOCUconcept
info@docuconcept.nl info@docuconcept.nl 088 - 374 93 00 088 - 374 93 00 Menu Sluiten
Pagina's
Offerteaanvraag

Factuurverwerking

Facturen, bonnetjes en andere belangrijke financiële documenten worden steeds vaker digitaal aangeleverd. Maar vervolgens worden deze documenten vaak alsnog uitgeprint en handmatig ingevoerd in een financiële applicatie. Een tijdrovende bezigheid die ook nog eens foutgevoelig is. En bovendien helemaal niet nodig, er zijn namelijk genoeg slimme oplossingen voor digitale factuurverwerking.

Als onafhankelijk adviseur leveren wij diverse intelligente factuurverwerking oplossingen. Voor elke situatie, financiële applicatie en wensen kunnen wij je voorzien van een geschikte oplossing. Samen met jou inventariseren en bepalen we vervolgens welke factuurverwerking oplossing het beste is voor jouw organisatie.

Blue10

De cloud oplossing van Blue10 is gericht op het automatiseren van administratieve processen. Met Blue10 komen boekingsdocumenten (facturen, pakbonnen, etc.) in één systeem samen en worden ze naadloos verwerkt in de financiële administratie. Facturen kunnen bovendien eenvoudig rondgestuurd worden binnen jouw organisatie en facturen en andere documenten zijn snel en eenvoudig in het digitale archief terug te vinden. Met Blue10 heb je dus altijd en overal inzicht in jouw administratie.

Elvy

Elvy is een slimme applicatie die verschillende oplossingen biedt om jouw administratieve processen volledig te digitaliseren en automatiseren. Elvy zorgt dat digitale en gescande documenten op de juiste plek in de juiste database terechtkomen. Met Elvy reken je effectief af met het tijdrovende verwerken van facturen. Even scannen en Elvy doet de rest. Gebruiksvriendelijker kan het niet. En efficiënter ook niet trouwens.

TriFact365

TriFact365 herkent automatisch alle inkoopfacturen, verkoopfacturen en bonnen, om zo uiteindelijk snel en automatisch de boeking te maken in je financiële applicatie. Het platform geeft jouw organisatie een digitale boost. Met TriFact365 ontsluit je de gecombineerde krachten van artificial intellence (AI), machine learning, robotic accounting en OCR-software.

Koppelingen

Alle partners bieden een standaard koppeling naar diverse financiële applicaties.

Meer weten over factuurverwerking of interesse in een demo?

Wil jij weten of een van de oplossingen voor factuurverwerking past binnen jouw bedrijf of staat jouw applicatie er niet tussen, neem dan contact met ons op. Wil je een demonstratie? Ook dat is geen probleem, we laten je graag zien hoe het werkt.

contact opnemen Demo aanvraag
Terug naar overzicht
Contact opnemen Hulp op afstand