DOCUconcept
info@docuconcept.nl info@docuconcept.nl 088 - 374 93 00 088 - 374 93 00 Menu Sluiten
Pagina's
Offerteaanvraag

Print oplossingen

Aan de hand van de wensen en behoeften binnen jouw organisatie bieden wij een geschikte printer en/of multifunctional. Inclusief levering en volledige installatie, zodat je direct aan de slag kunt. Daarnaast leveren wij onze printapparatuur met een all-in serviceovereenkomst, waardoor je verzekerd bent van (technische) hulp als dat nodig is en periodiek onderhoud.

DOCUconcept vs. KYOCERA

DOCUconcept is Dedicated Business Partner van KYOCERA. Dit betekent dat wij jou een compleet aanbod aan printers en multifunctionals kunnen bieden mét de kennis, ervaring en service van KYOCERA als extra. Samen met onze eigen expertise in (maatwerk) print en document gerelateerde oplossingen levert dit een unieke combi op, waarbij jij verzekerd bent van kwaliteit, betrouwbaarheid en deskundigheid.

Pro Rato Colour System

De KYOCERA kleuren printers en multifunctionals zijn uitgevoerd met het unieke Pro Rato Colour System. Dit betekent dat deze apparaten naast de gebruikelijke zwart- en kleurenteller ook beschikken over drie aanvullende afdruktellers die het aantal afgedrukte pagina’s met een bepaalde dekking tellen. Op basis van deze tellers brengen we alleen de daadwerkelijk gebruikte hoeveelheid kleur in rekening. Kortom: je betaalt dus alleen voor de kleur die je gebruikt. Wel zo eerlijk!

Bekijk het assortiment

Op zoek naar een geschikte printer of multifunctional? Bekijk hieronder ons assortiment van KYOCERA, of vraag direct een offerte aan.

Offerteaanvraag

Contact opnemen Hulp op afstand