DOCUconcept
info@docuconcept.nl info@docuconcept.nl 088 - 374 93 00 088 - 374 93 00 Menu Sluiten
Pagina's
Offerteaanvraag

Document Management

Wist jij dat we gemiddeld een uur per dag besteden aan het zoeken naar informatie en documenten, omdat deze vaak niet gestructureerd zijn opgeslagen? Wat zonde van al die verloren tijd (en dus geld)! DOCUconcept levert software voor het optimaliseren van document gebonden werkprocessen. Hierdoor is alle informatie beschikbaar voor de juiste persoon, op de juiste plaats, op het juiste moment en in de juiste vorm. Handig!

Documentbeheer in de cloud

Vroeger waren alle systemen on-premise, met eigen servers en onderhoud, waardoor al snel met verouderde technologieën werd gewerkt. Tegenwoordig zijn nieuwe systemen – beschikbaar voor projectbeheer, human resources (HR) en documentenbeheer – cloud based en geschikt voor mobiel werken. Ook bieden ze een goede integratie met je bestaande infrastructuur.

Veel bedrijven stappen over van deze oudere on-premise omgeving naar cloudgebaseerde systemen en deze verschuiving zal alleen maar toenemen. Zo bieden wij met DocuWare een cloudgebaseerd DMS-systeem.

DocuWare

DocuWare Cloud verzorgt de automatisering van workflows en het volledige documentbeheer via een echte multi-tenant SaaS-applicatie. Jouw organisatie werkt daardoor vele malen efficiënter en productiever. De voordelen vind je hieronder.

  • Informatie vastleggen, centraliseren en verwerken zonder handmatige werkzaamheden;
  • Automatiseren en versnellen van bedrijfsprocessen, zoals factuurverwerking, contractbeheer of onboarding van nieuwe medewerkers;
  • Veilige informatie en compliant zijn met wet- en regelgeving, zoals HIPAA en AVG;
  • Ondersteuning van gedistribueerde en mobiele teams, doordat zij overal en altijd toegang hebben;
  • Verplaats informatie tussen mensen en systemen met een nauwe integratie in uw ERP, CRM of andere applicaties.

Meer weten over onze Document Management oplossingen?

Wil jij ook dat jouw documentstromen op orde zijn? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Wil je DocuWare werkend zien? Vraag dan een demonstratie aan.

contact opnemen Demo aanvraag
Terug naar overzicht
Contact opnemen Hulp op afstand