DOCUconcept
info@docuconcept.nl info@docuconcept.nl 088 - 374 93 00 088 - 374 93 00 Menu Sluiten
Pagina's
Offerteaanvraag

Document search

Op het moment dat je een document nodig hebt welke je ergens digitaal opgeslagen hebt, wil je hem snel kunnen raadplegen en dus vinden. Vaak zoek je dan wellicht in een CRM, ERP of DMS applicatie, een mappenstructuur, je e-mail of zelfs online in een cloud-opslag applicatie. In veel van deze applicaties is geen geavanceerde zoekfunctionaliteit aanwezig. Wereldwijd worden zelfs circa 15% van de bedrijfsdocumenten foutief opgeslagen. In Europa geeft daarnaast 45% van de retailbedrijven aan dat hun systemen niet geschikt zijn voor het terugvinden van documenten.

Het langdurig zoeken naar documenten is verleden tijd met onze slimme ‘document search’ oplossingen.

Lookeen Desktop Search

Gebruik Lookeen Desktop Search voor een nieuwe ervaring bij het zoeken naar bestanden en e-mails. Deze meervoudig bekroonde, professionele desktop zoekoplossing vindt in recordtijd alle belangrijke informatie die je nodig hebt. Of je nu zoekt in Microsoft Outlook, PST-archieven, op Exchange Servers, in openbare mappen, op je bureaublad, in het netwerk of in een virtual desktop omgeving: Desktop Search vindt onmiddellijk elke e-mail, elk document en elke foto, ongeacht waar deze is opgeslagen. Lookeen Desktop Search creëert overzicht door te highlighten en maakt het ook nog eens mogelijk om in de previewfunctie documenten te bewerken en op te slaan.

dokoni FIND

Met de uitgebreide indexeringstoepassing dokoni FIND krijgen gebruikers toegang tot de vereiste informatie, ongeacht de bestandsindeling of opslaglocatie. Met dokoni FIND vind je snel en eenvoudig alle relevante ondernemingsgegevens, zonder dat je met verschillende gebruikersinterfaces en applicaties hoeft te werken. Omdat dokoni FIND één toegangspunt biedt voor alle applicaties, wordt inhoud uit verschillende gegevenssilo’s gecombineerd en ondergebracht in een beveiligde algemene index. Dit biedt jou direct toegang tot alle resultaten waarvoor je geautoriseerd bent.

Welke document search oplossing heb jij nodig?

Dit bepalen we samen met jou op basis van jouw situatie, wensen en eisen. Aan de hand van een demonstratie krijg je een goed beeld van de oplossing. Zien is geloven!

contact opnemen Demo aanvraag
Terug naar overzicht
Contact opnemen Hulp op afstand