DOCUconcept
info@docuconcept.nl info@docuconcept.nl 088 - 374 93 00 088 - 374 93 00 Menu Sluiten
Pagina's
Offerteaanvraag

Deurenfabriek Suselbeek BV

Deurenfabriek Suselbeek BV in Sinderen is niet zomaar een fabrikant van buitendeuren. Van grondstof tot eindproduct: al sinds 1922 wordt elke deur ambachtelijk geproduceerd. Voor dit referentieverhaal interviewden we Frank Kruese, bedrijfsleider bij Deurenfabriek Suselbeek. Ze kozen op advies van DOCUconcept voor de factuurmanagement oplossing van Blue10, waarmee tevens een rechtstreekse koppeling met Exact Online werd gemaakt.

Inkoopfacturen in Exact

Deurenfabriek Suselbeek had al enige jaren Exact Globe operationeel en stond aan de vooravond om over te gaan naar Exact Online. Op dat moment raakt Frank Kruese toevallig in gesprek met DOCUconcept over factuurmanagement oplossingen. Frank informeert DOCUconcept dat men circa 9.000 inkoopfacturen op jaarbasis naar Exact verwerkt en dit nog allemaal handmatig ingeboekt en gecontroleerd wordt. “Ik had bedacht, naar aanleiding van het prettige gesprek met DOCUconcept, om een optimalisatie in onze documentenstroom te realiseren. Omdat Blue10 een koppeling heeft met Exact, was het een goed moment om dit direct in combinatie met de overgang naar Exact Online te onderzoeken”, geeft Frank aan. 

Uitdaging

“Voor ons was de uitdaging om meer digitaal te gaan werken, waarbij een hogere snelheid in de verwerking van facturen moest ontstaan. Voorheen was het veel handmatig werk en werden er stapels gemaakt, wie welke factuur moest controleren. Ze gingen dan letterlijk op papier over de bureaus. Dit kostte veel tijd en daarbij was de administratie niet altijd up-to-date”, aldus Frank.

Oplossing

Uiteindelijk volgt er een demonstratie van de oplossing van Blue10, waarin Frank en zijn collega’s overtuigt raken. “De werking van Blue10 zag er zo efficiënt uit, dat wij er direct mee wilden gaan starten”, zegt Frank.

Voordelen

Frank noemt verder meerdere voordelen die Blue10 nu opleveren: ”Er ontstaat een flinke tijdsbesparing. Niet alleen het inboeken in Exact, maar ook de controle van de facturen was tijdrovend. Dankzij de workflow van Blue10 is het maken van stapeltjes nu verleden tijd”. Het digitale archief vindt hij een uitkomst: “Het geeft nu meer rust, want elke ochtend kan ik snel en eenvoudig facturen terugvinden en kan hetgeen wat open staat direct weggewerkt worden. Alles staat daarbij in één helder overzicht. Ook zie je in een handig overzicht bij wie een factuur ter controle ligt. Ook scheelt het enorm dat de administratie van ons zusterbedrijf mee kan liften.” Er is niet zozeer voor Blue10 gekozen o.b.v. de prijs, maar juist vanwege de vele voordelen die het biedt.

Meer informatie over factuurverwerking of direct contact?

Bekijk hier onze pagina over factuurverwerking, of neem direct contact met ons op. Een demonstratie van een oplossing behoort ook tot de mogelijkheden.

contact opnemen

Terug naar overzicht
Deurenfabriek Suselbeek BV Deurenfabriek Suselbeek BV Frank Kruese

" Dankzij DOCUconcept hebben we middels de factuurverwerking oplossing Blue10 nu sneller een up-to-date administratie."

Contact opnemen Hulp op afstand