DOCUconcept
info@docuconcept.nl info@docuconcept.nl 088 - 374 93 00 088 - 374 93 00 Menu Sluiten
Pagina's
Offerteaanvraag

HISWA – RECRON Leusden

Door de fusie per 1 januari 2020 tussen HISWA en RECRON moest het aanbod printers en het aantal leveranciers teruggebracht worden naar 1 partij.

“Het was voor HISWA-RECRON een mooie constatering dat de huidig TOP Supplier DOCUconcept ook nu wederom het beste advies wist te geven met een aanzienlijke kostenbesparing tot gevolg”, aldus Marietha Colijn (Office Manager HISWA-RECRON).

De oplossing

In het nieuwe pand in Leusden wordt gebruikgemaakt van 2 multifunctionele KYOCERA kleurenprinters voorzien van een follow-me oplossing (MyQ). De medewerkers van HISWA-RECRON hebben flexibele werkplekken tot hun beschikking en men kan door de inzet van deze oplossing naar een willekeurige multifunctionele printer lopen waarna de printopdracht vrijgegeven wordt na identificatie bij de printer middels het ingeven van een pincode. Tevens wordt hierdoor voldaan aan de AVG wetgeving doordat gegevens van onze leden en medewerkers niet onbeheerd bij de printer blijven liggen.

Scannen naar SharePoint

Daarnaast maken de medewerkers van HISWA-RECRON gebruik van de document oplossing ‘scannen naar’ SharePoint. Doordat alles wat gescand wordt volledig op tekst doorzoekbaar is gemaakt middels OCR-teksherkenning, kan er in SharePoint eenvoudig gezocht worden naar documenten door het ingeven van specifieke zoekwoorden die in het gezochte document aanwezig zijn. Wel zo fijn!

Terug naar overzicht
HISWA – RECRON Leusden HISWA – RECRON Leusden Marietha Colijn

" Wij zijn blij dat wij bij onze TOP Supplier DOCUconcept terecht konden voor goed advies en de beste oplossing."

Contact opnemen Hulp op afstand