DOCUconcept
info@docuconcept.nl info@docuconcept.nl 088 - 374 93 00 088 - 374 93 00 Menu Sluiten
Pagina's
Offerteaanvraag

Wopereis Groep Doetinchem

Wopereis Groep, met vestigingen in Doetinchem, Steenderen en Staphorst is een bedrijf dat al bijna een eeuw actief is in de agrarische-, bouw- en industriële sector. Het bedrijf is opgericht in 1931 in Mariënvelde en is sindsdien uitgegroeid tot een toonaangevende speler in de utiliteitsbouw, agrarische wereld en voedselverwerkende industrie.

Wopereis Groep heeft vestigingen in Doetinchem, Steenderen en Staphorst en is gespecialiseerd in de bouw van bedrijfsgebouwen(utiliteitsbouw) en hallen en stallen voor de agrarische sector. Daarnaast levert het bedrijf oplossingen voor stalautomatisering, melksystemen en mestopslagsystemen.

Nieuw printerpark met follow-me oplossing

De aanvraag vanuit Wopereis Groep bestond uit de vervanging van 24 multifunctionele printers, waarbij de doelstelling was om het aantal printers te reduceren, kosten te besparen en documentstromen beter te kunnen volgen. Het introduceren van een follow-me oplossing was hierin een logische stap. Daarnaast waren een gebruiksvriendelijke interface, uniformiteit in het gebruik en eenvoudig beheer ten aanzien van de nieuwe apparatuur belangrijke eisen.

Het bestaande printerpark was aan vervanging toe. De overgang naar minder printers gaf wel enige weerstand in de organisatie. Daarnaast veranderde tevens de manier van printen door middel van van een druppel en pincode, het follow-me concept. Hier moest de organisatie aan wennen, maar inmiddels zijn er vooral positieve geluiden te horen.

De aanvraag is uiteindelijk ingevuld met in de eerste fase 7 nieuwe A3 kleuren multifunctionals van KYOCERA, in combinatie met de follow-me & security oplossing van MyQ. Inmiddels zijn er alweer 2 nieuwe KYOCERA A4 kleuren multifunctionals voorzien van MyQ geleverd en uiteindelijk zal het aantal van 24 stuks teruggebracht worden naar in totaal 14 multifunctionals.

Dennis te Pas, ICT Manager onderbouwt de keuze voor DOCUconcept

“DOCUconcept heeft een duidelijk verhaal zonder opsmuk. Alle vragen worden snel beantwoord, er zijn korte lijntjes en je merkt dat er veel ervaring is op dit gebied. Dat geeft veel vertrouwen. Adviseur Tim Graat in het bijzonder is zeer betrokken en denkt mee in oplossingen. De follow-me oplossing van MyQ is qua interface gebruiksvriendelijk en eenvoudig te configureren via de webinterface. De software is stabiel en geeft weinig problemen, waarbij vanuit DOCUconcept de ondersteuning altijd uitstekend is indien er toch een issue ontstaat. Ze zijn verder zeer betrokken en denken mee bij vragen en/of problemen.”

Terug naar overzicht
Wopereis Groep Doetinchem Wopereis Groep Doetinchem Dennis te Pas

" DOCUconcept heeft een duidelijk verhaal zonder opsmuk. Vragen worden snel beantwoord en er zijn korte lijntjes."

Contact opnemen Hulp op afstand